A logóra kattintva a Könyvmoly Antikvárium oldalára léphet!

Belépés
 
 
 
Budapesti és szegedi ingyenes átvételi helyeink!
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. Pólósbolt... Szeged, Gogol u. 6, Könyvmoly Antikvárium...
Könyveinkre 2+1 akció!!!
KETTŐT FIZET, HÁRMAT VIHET!...
Fekete István akciós kötetek!
50% kedvezmény!
Olvasson bele könyveinkbe!
LAPOZGASSON!
2018. december 11.

Cromlech, Harald

A láthatatlan kard

Lazi Könyvkiadó 2000, Szeged

Fordító: Bencze Balázs

Wulthas Aspegod szobrászmester magányosan él Kinummor városában. Egy napon furcsa öregember látogatja meg és ráveszi, segítsen megkeresni egy régi isten varázserejű könyvét. A szobrász barátjával, a városi hóhérral, vállalja a kalandot, ám érzik, hogy a titokzatos idegen körül valami nincs rendben.
Drob és Blefs, a két kis erdei kószáló, találkoznak egy haldokló lovaggal, aki rájuk bízza a titkát. Meghallgatják a lovagot, és nem is sejtik, ezzel milyen veszélybe sodorják magukat - véget ér a gondtalan élet, amikor megígérik, segítenek az öreg vitéznek.
Ősi, romos tornyok állnak szerte a birodalomban, hihetetlen dolgokat mesélnek róluk. Az erdők mélyén különös, mogorva lények laknak - jobb velük békességben élni, mert az erdő az övék. Régi időkből itt maradt varázslatok, legendák és fejtörők nehezítik a kalandozók útját, és felbukkan egy láthatatlan kard is. Hogy végül aztán mi történik a magányos szobrásszal, a különös varázslóval, a kószálókkal és a többiekkel, az kiderül a regényből, amely a klasszikus tolkieni high-fantasy hagyományait folytatva szól hősökről és gyávákról, barátokról és ellenségekről, az erdő hatalmáról és a paradoxonok szépségéről.

Kategória: Sci-fi, fantasy
Terjedelem: 240 oldal
Méret: 112 mm x 182 mm
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
ISBN: 963 9227 13 7
Súly: 0.15 kg
Ár: 690 Ft

GY.I.K Súgó Jogi nyilatkozat Impresszum Szállítási díjak
© Lazi Könyvkiadó Kft. 2011