A logóra kattintva a Könyvmoly Antikvárium oldalára léphet!

Belépés
 
 
 
Budapesti és szegedi ingyenes átvételi helyeink!
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. Pólósbolt... Szeged, Gogol u. 6, Könyvmoly Antikvárium...
Könyveinkre 2+1 akció!!!
KETTŐT FIZET, HÁRMAT VIHET!...
Fekete István akciós kötetek!
50% kedvezmény!
Olvasson bele könyveinkbe!
LAPOZGASSON!
2018. augusztus 16.

Ezüstfenyő
A karácsony könyve

Lazi Könyvkiadó 2008, Szeged

Szerkesztő: Hunyadi Csaba Zsolt


Karácsony estéje elképzelhetetlen volna karácsonyfa nélkül. Mindannyiunk lelkében él még a gyermekkori karácsonyok emléke, amikor csodaváró szívvel álltunk a karácsonyfa előtt.
Az első gyertyafényes karácsonyfa története állítólag Luther Márton nevéhez fűződik. Amikor karácsony este kint járt az erdőben, és gyönyörködött a hódíszekkel teleaggatott fenyőfákban, s miután az élményt képtelen volt szavakba önteni, egyszerűen bevitte a szobába az egyik fenyőfát, gyertyákkal világította ki, és így ünnepelték - fenyőfával talán először - Krisztus születését.
Manapság fenyőfák milliói kelnek útra, hogy a karácsony melegét elvigyék mindenki számára. A karácsonyfa illata betölti a családi otthonokat, fénye bevilágítja a tél korai sötétjét, és évről évre elhozza nekünk a boldogságot, a békét és a szeretetet.

A kötet szerzői: Tamási Áron, Sík Sándor, Harsányi Lajos, Juhász Gyula, Zilahy Lajos, Simon István, Móricz Zsigmond, Ady Endre, Mikszáth Kálmán, Nagy István, Kosztolányi Dezső, Bódás János, Wass Albert, Dutka Ákos, Zsigray Julianna, Kányádi Sándor, Toma István, Krúdy Gyula, Babits Mihály és Harsányi Zsolt.

Kategória: Magyar szépirodalom
Terjedelem: 124 oldal
Méret: 94 mm x 163 mm
Kötés: keménytáblás
Nyelv: magyar
ISBN: 978-963-267-011-9
Súly: 0.17 kg
Ár: 1 990 Ft

GY.I.K Súgó Jogi nyilatkozat Impresszum Szállítási díjak
© Lazi Könyvkiadó Kft. 2011