A logóra kattintva a Könyvmoly Antikvárium oldalára léphet!

Belépés
 
 
 
Budapesti és szegedi ingyenes átvételi helyeink!
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. Pólósbolt... Szeged, Gogol u. 6, Könyvmoly Antikvárium...
Könyveinkre 2+1 akció!!!
KETTŐT FIZET, HÁRMAT VIHET!...
Fekete István akciós kötetek!
50% kedvezmény!
Olvasson bele könyveinkbe!
LAPOZGASSON!
2018. augusztus 15.

Lochen, Andrea

Ismételt év

Lazi Könyvkiadó 2017, Szeged

Egy sikeres évbe persze az ember biztosan nem piszkálna bele, mert mi van, ha épp rosszabbá teszem egy apró módosítással? A regény főszereplőjének nehéz dolga van, de ne szaladjunk előre!

Főhősünk Olive Watson, ápolónő, aki 2012. január elsején arra ébred, hogy ismét 2011. január 1-et írnak. Nem érti, mi történik. Kezdi azt hinni, hogy elment az esze, hiszen ilyen nem történhet meg! De mi van, ha mégis? Nem sajnálná, ha lehetősége lenne változtatni az elmúlt évén, ami katasztrofálisan sikerült. Összetört a szíve, apja halála után anyja újra férjhez ment, Olive szerint túl korán, barátokat bántott meg, és sajnos a munkahelyén is történtek fájdalmas dolgok.

Egyre biztosabb benne, hogy nem bolondult meg, bár nem érti, miért és hogyan történt ez az egész, de nagyon úgy fest, ő az egyetlen, aki számára ez az év már elmúlt. Ám hamar kiderül, hogy Olive mégsincs egyedül. Megismerkedik Sherry Witan-nel, aki már rutinos évismétlőnek számít. Ekkor döbben rá, hogy itt a lehetőség, hogy kijavítsa a hibáit, ráadásul arra is kapott egy új esélyt, hogy megmentse párkapcsolatát, visszanyerje szerelmét, Phil-t. Ki ne vágyott volna már egy második dobásra a szerelemben?

A szerző debütáló regénye arra készteti az olvasót, hogy elgondolkodjon, ő hogyan cselekedne. Ha engem kérdeztek, biztos akadnának olyan pontjai az elmúlt évemnek, amit lehetett volna másként, esetleg jobban is kivitelezni, de megéri a kockázatot? Mi van, ha ezáltal elveszítek valamit, ami sokkal fontosabb? Ha kitörlök, meg nem történtté teszek egy szép dolgot, egy boldog pillanatot? Egy-egy szituációban megálltam olvasás közben és elgondolkodtam, én hogyan cselekednék Olive helyében. Hát...nem állítom, hogy mindig egyet értettem vele, sőt, sokszor tartottam önzőnek és ostobának a döntéseit, a cselekmény pedig néhol túl kiszámítható, de összességében érdekes olvasmány, ajánlom egy kellemes délutáni kikapcsolódásnak.

Kategória: Külföldi szépirodalom
Terjedelem: 304 oldal
Méret: 135 mm x 204 mm
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
ISBN: 978 963 267 344 8
Súly: 0.25 kg
Ár: 2 990 Ft

GY.I.K Súgó Jogi nyilatkozat Impresszum Szállítási díjak
© Lazi Könyvkiadó Kft. 2011